söndag 22 maj 2011

En dimmig himmelsdröm

Rubriken är titeln på en väldigt bra låt ur musikalen Jesus Christ Superstar. Den svenska versionen, givetvis, Ola Salo-fan som man är! I just den låten sjunger han ingenting, men den är riktigt bra ändå!

Imorgon är det konsert vid musikskolan med estetelever som går C-kursen i sång, och jag vill så gärna dit! Jag ska bara hitta någon att dra med mig så jag slipper gå ensam. De ska sjunga musikallåtar, och de är inget jag tackar nej till att lyssna på :) Älskar musikal! Men innan jag kan sticka dit och lyssna ska jag fortsätta hjälpa Annie att städa :)

Tänkte göra lite reklam för några bloggar jag brukar följa. Bloggar som faktiskt är både roliga och intressanta att följa - inte det här typiska modebloggandet eller "dagens outfit" eller liknande - utan vanlig intressant läsning! :)

http://boelbitar.blogg.se/ - Helt klart den roligaste bloggen jag läst någonsin! Jag läste ett inlägg förut av en ren slump, och efter det var jag fast. Sitter varje dag och väntar på ett nytt inlägg, och har läst alla gamla under tiden :P Vill ni ha ett gott skratt, en bra start på dagen eller ett bra avslut på kvällen så rekommenderar jag den starkt!

http://absolutvanilla.blogg.se/index.html - Lite i stil med Boelbitar, men inte riktigt i samma klass. Men fortfarande rolig och ett bra ställe att göra av med en minut eller fler!

http://jennaanderberg.blogg.se/ - En blogg som gett mig väldigt mycket tröst i många situationer. En tjej som bloggar om livet efter att hennes pojkvän tog livet av sig. Om livet innan, och om hur hon klarar av livet efteråt med allt vad det innebär. En väldigt ärlig blogg som verkligen speglar hur det är att bli lämnad kvar. Rekommenderas starkt!

http://yjulia.blogg.se/ - Vardaglig blogg om det "vanliga" livet, med inslag av illustrationer, fina teckningar och fina foton med bra texter till!

http://escapeana.se/ - Tror den är nedlagd den här bloggen, men den är helt klart värd att läsa ändå, de inlägg som finns. Handlar om ett gäng tjejers kamp mot anorexian, en kamp de går igenom och stöttar varandra igenom. Riktigt stark blogg.

Inga kommentarer: