söndag 5 juni 2011

Hur man hittar bästa internetuppkopplingen

Först testar man på det gamla vanliga viset: Man går in på "Anslut till" och hittar det som passar bäst. Finns det inget som passar bäst kan man ju alltid försöka med att slå lite på datorn, mumla lite ilsket för sig själv och sedan få ett utbrott över att det inte fungerar.
Sen gör man följande: Man sätter sig på samma ställe där ens syster sitter och har bra uppkoppling. Man går sedan in på "Anslut till" igen. Sedan märker man att det nätverket systern hittat inte går att finna på ens egen dator. Då kan man mumla lite mer och slå igen datorn i ren protest.
När detta är klart: Då tar man datorn under armen och går mot ytterdörren. Låser upp denna, öppnar, går ut, stänger, går upp för en och en halv trappa och sätter sig utanför dörren som leder upp till vinden. Går åter igen in på "Anslut till" och upptäcker till sin förvåning att det grymma nätverket systern hittade vid sitt speciella ställe i lägenheten går att finna även på ens egen dator. Blir lycklig och surfar in på msn för att glatt berätta detta för sin syster.
För att undvika att sitta i trapphuset hela kvällen: Gå in i lägenheten igen och sätt dit på golvet med ryggen mot dörren. om du har tur, som jag, så fungerar det lika bra här som i trapphuset!

Och om det nu är så att du använder kabel när du surfar runt, så kolla så den sitter fast i något i Både ändarna. Lycka till!

Inga kommentarer: